Back to All Events

Perhekonstellaatioiden invensiivikurssi, Helsinki


Barcelonan hahmoterapiainstituutin perustaja ja johtaja, hahmoterapeutti, NLP-ohjaaja, psykologi, kirjailija sekä Espanjan ja espanjankielisen maailman tunnetuin konstelloija, Joan Garriga saapuu Helsinkiin  pitämään viikonlopun mittaisen perhekonstellaatioiden intensiivikurssin, jonka aikana hän perehdyttää osallistujat tekniikkaan sekä toteuttaa lukuisia konstellaatioita osallistujien tarpeista ja lähtökohdista käsin. Tulkkaus espanjasta suomeksi.

Perhekonstellaatio on saksalaisen Bert Hellingerin kehittämä vaihtoehtoinen terapeuttinen menetelmä, jossa yhdistyy elementtejä eksistentiaalisesta fenomenologiasta, psykodraamasta, perheterapiasta sekä alkuperäiskansojen hengellisestä mystiikasta. Yhden istunnon aikana konstellaatio pyrkii paljastamaan aikaisemmin tuntemattomia perhesysteemin toimintamalleja, jotka voivat kattaa useita sukupolvia. Konstellaation tavoitteena on tuoda kyseisiä toimintamalleja asiakkaan tietoisuuteen ja ratkaista niiden vahingollisia vaikutuksia pyrkien kannustamaan asiakasta kohtaamaan ja hyväksymään menneisyyden tosiseikat sellaisenaan. Konstellaation kokeneet asiakkaat tuntevat usein vapautuneensa vanhasta painolastista, syyllisyyden tunteesta, vaikeista kohtaloista ja kokevat voivansa nyt suunnata kohti omia tavoitteitaan positiivisista lähtökohdista käsin.

Lukuisat terapeutit, psykologit, sosiaalialan työntekijät sekä muut ihmisläheistä työtä tekevät henkilöt ympäri maailmaa käyttävät perhekonstellaatioita täydentävänä osana työtään.

Aika: Lauantai 20.8. klo 10 - 20, sunnuntai 21.8. klo 10 - 14:30
Paikka: Joogakoulu Shakta os. Työpajankatu 10 C 4. krs Metroasema Kalasatama
Hinta: 200 EUR

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: perhekonstellaatiot@gmail.com
Lisätietoja myös https://www.facebook.com/events/1621335108180246/