Back to All Events

Voimauttavan valokuvan perusteet hoidollisen ja pedagogisen työn ammattilaisille(8op), Espoo


Ohjaaja: Miina Savolainen

Omnia Aikuisopisto

Haku käynnissä 12.2.2017 asti

Onko voimauttavan valokuvan menetelmä ja Maailman ihanin tyttö -lastensuojeluprojekti sinulle tuttu? Espoossa on alkamassa innostava täydennyskoulutus sosiaali- ja terveydenhoidon, pedagogiikan, nuorisotyön, terapian ja seurakuntatyön ammattilaisille. Koulutuksen ohjaajan toimii voimauttavan valokuvan menetelmän kehittäjä Miina Savolainen.

Voimauttavan valokuvan täydennyskoulutusopinnot vahvistavat ammattilaisen mentalisaation ja dialogisuuden taitoja sekä kykyä peilata asiakkaan arvokkuutta katseella ja kehollisella läsnäololla. Menetelmässä valokuvat ovat konkreettinen väline muuttaa katsomisen tapaa myös sellaisissa tilanteissa, joissa elämäntapojen muutosta on vaikea rakentaa.

Ohessa on koulutusta koskeva tiedote, josta löytyy perusasiat sen sisällöstä ja aikataulusta. Lisätietoja koulutuksen järjestäjän nettisivuilta:


www.omnia.fi/tule-oppimaan/taydennyskoulutukset/voimauttavan-valokuvan-perusteet-hoidollisten-ja-pedagogisten