Back to All Events

Mentalisaatio ja suhde syömiseen -workshop, Psykofyysinen psykoterapiayhdistys,Turku


Järjestämme vuosikokouksen yhteydessä jälleen kaksipäiväisen workshopin Turun kristillisellä opistolla, tällä kertaa aiheella ”Mentalisaatio ja suhde syömiseen”. Pääpuhujana toimii mentalisaatio- ja syömishäiriöspesialisti, psykiatrian professori, kirjailija Finn Skårderud Oslosta. Hänen luentojensa aiheet ovat ”Minding the body. Mentalizing and eating disorders, descriptions and understanding” sekä ”Mentalization-based approaches to eating disorders”. Psykologit, psykoterapeutit Gudrun Kristmannsdottir ja Pirjo Laitila pitävät workshopin syömishäiriöstä ja tunteista sekä luennoivat vuosikokouksen yhteydessä samasta aiheesta esitellen integratiivista mentalisaatioryhmää syömishäiriöpotilaille. Toisen päivän paneelissa saadaan kaikki vieraat yhteen sekä mukaan liittyy myös psykiatrian dosentti, psykoterapiakouluttaja Matti Keinänen. Lisäksi Kolme naista -kollektiivi esittää performanssin ”Mielelläni kehossani”, jonka jälkeen esiintyjät osallistuvat osallistujien kanssa loppukeskusteluun. Hinta 180 € sisältää ohjelman, koulutuspäivien ateriat, vuosikokouksen ohjelmineen ja illallisineen. Ilmoittautuminen minna.martin@saunalahti.fi,

http://www.psykofyysinenpsykoterapia.fi/ajankohtaista/