Back to All Events

Psykoterapiatutkimuksenpäivät 2018, Jyväskylä - mukana Margherita Spagnuolo Lobb


Psy­ko­te­ra­pia­tut­ki­muk­sen päi­vät 2018

XIV Psykoterapiatutkimuksen päivät järjestetään 15.-16.2.2018 Jyväskylässä, Cumulus Resort Laajavuoressa.

Psykoterapiatutkimuksen päivien tuhtiin ohjelmaan sisältyy tänä vuonna Suomessa harvinainen tilaisuus kuulla kansainvälisesti tunnustettua hahmoterapian asiantuntijaa:  Psykologian tohtori, psykoterapeutti, kansainvälinen gestalt-terapiakouluttaja ja tietokirjailija Dr. Margherita Spagnuolo Lobb luennoi Gestalt therapy-rinnakkaistyöpajassa (Sessio 6) torstaina 15.2. klo 15:30 – 17 otsikolla

”From losses of ego functions to the dance steps between psychotherapist and client. Phenomenology and aesthetics of contact in the psychotherapeutic field.”

XIV Psykoterapiatutkimuksen päivien pääteemana on "Vastavuoroisuus ja dialogisuus psykoterapiassa". Vastavuoroisuus ja dialogisuus ovat hahmoterapian ytimessä ja alustuksen voidaan odottaa avaavan innostavia ja tuoreita näkökulmia Suomessa vähän tunnetun hahmopsyko-terapian lähestymistavasta tärkeään aiheeseen. Tilaisuuden puheenjohtajana tilassa 10 toimii Katriina Hyvönen.

Ilmoittautumiset Psykoterapiatutkimuksen päiville: https://payments.jyu.fi/events/psykoterapiatutkimus_2018
Koko päivien ohjelma: https://www.jyu.fi/…/psykoterapeuttiko…/ptt-2018-ohjelma.pdf

Margherita Spagnuolo Lobb on tehnyt elämäntyönsä eurooppalaisen psykoterapian kentässä psykoterapiatyön ammatillisuuden ja modernin hahmoterapian kehittämiseksi ja tunnetuksi tekemiseksi. Hän on toiminut mm. lukuisissa johto- ja luottamustehtävissä kansainvälisissä alan järjestöissä. Margheritan elämäntyöstä voit lukea lisää hänen 1970-luvulla perustamansa ja edelleen johtamansa instituutin Istituto di Gestalt HCC sivulla osoitteessa https://www.gestaltitaly.com/margherita-spagnuolo-lobb/

Spagnuolo Lobb on myös julkaissut ja toimittanut useita gestalt-terapiaa käsitteleviä teoksia ja satoja artikkeleja. Hänen tuorein kirjansa The Now-for-Next in Psychotherapy. Gestalt Therapy Recounted in Post Modern Society (2013) on julkaistu englanniksi, italiaksi, venäjäksi, ranskaksi, espanjaksi ja romaniaksi ja on tarkoitus olla saatavilla Jyväskylässä psykoterapiatutkimuksen päivillä. Esittely ja kirjatilaukset https://www.gestalt.it/the-now-for-next-in-psychotherapy-m…/