Back to All Events

Millaista on olla mies - workshop


Marraskuussa pysähdytään viikonlopun mittaisen workshopin ajaksi tutkimaan ”millaista on olla mies” ja ”miten olla oma itseni miehenä”.

Suurimmalla osalla meistä on erilaisia rooleja eri tilanteisiin, toimimme eri tavalla ystävien parissa tai työpaikalla, harrastuksissa ja parisuhteessa. Eri roolit ja niihin liittyvät tavat toimia ovat tärkeä osa vuorovaikutusta. Osa rooleista omaksutaan jo nuorena ja osasta emme välttämättä ole tietoisia. Haasteellista on, jos käyttämämme roolit ovat ristiriidassa sen kanssa millaisia todella olemme tai millaisia haluaisimme olla. Omista rooleista ja toimintamalleista tietoiseksi tuleminen antaa mahdollisuuden muuttaa om…aa toimintaansa ja tapaansa olla vuorovaikutuksessa.

Marraskuun workshopissa sinulla on mahdollisuus pysähtyä, hengähtää ja tutustua lähemmin itseesi. Tekemisen, kokeilemisen ja keskustelun avulla saamme lisää tietoisuutta ja opimme ehkä uusia puolia itsestämme. Workshopin viitekehyksenä ovat hahmoterapian* teoriat. Keskeistä on luottamuksellinen ja riittävän pieni ryhmä. Viikonlopussa ryhmän enimmäiskoko on ohjaajien lisäksi 10 osallistujaa.

Workshopin ohjaajina toimivat hahmoterapeutti ja Kampin kappelin toiminnanjohtaja Kenneth Koskinen, sekä neljännen vuosikurssin hahmoterapiaopiskelija ja näyttelijä Aleksi Lavaste. Molemmat ovat opiskelleet hahmoterapiaa Gestalt Institute of Scandinaviassa Tankassa. Aleksi on saanut kokemusta ryhmäprosesseista vetäessään tietoisuus- ja vuorovaikutusryhmiä useille eri yrityksille ja yhteisöille sekä syventänyt ihmistyön osaamistaan työskennellessään lasten ja heidän perheidensä kanssa Lahden kaupungin lastensuojelun piirissä. Kenneth on toiminut hahmoterapeuttina kaksi vuotta ja saanut laaja-alaista kokemusta ihmisten parissa työskentelystä mm. Riihimäen seurakunnasta, Helsingin NMKY:ltä ja Kampin kappelista.

Viikonlopun hinta on 120€
Lisätietoja ja ilmoittautuminen Kennethille:
kenneth.koskinen@gmail.com
tai 044 207 3786

*lisätietoa hahmoterapiasta: www.hahmoterapia.fi

24.-26.11.2017
Perjantai, 18.00 – 21.00    
Lauantai, 10.00 – 18.00    
Sunnuntai, 10.00 – 15.00

Earlier Event: October 6
LÖYTÖRETKI