Katriina Hyvönen

Hahmoterapeutti, tanssi- ja liiketerapeutti, PsT
Psykoterapeutti (ET), Kelan palveluntuottaja

En ota tällä hetkellä uusia asiakkaita

Lähestymistapani
Sanallisen psykoterapian lisäksi terapiatyöskentelyssä voidaan hyödyntää tanssi-liiketerapian menetelmiä ja kuunnella kehon ”puhetta”. Tanssi-liiketerapiassa voi tutkiskella aistimuksia, hengitystä, asentoja ja liikettä sen hetkisessä elämäntilanteessa. Työskentelyssä voi tulla tietoiseksi omista vahvuuksista ja luontaisista tavoista liikkua. Kehollisuus aktivoi kokonaisvaltaisesti ja lisäksi voi auttaa päästämään irti sekä rentoutumaan. Tanssi-liiketerapiassa hyödynnetään luovuutta ja ilmaisua kuten tanssia, musiikkia, kirjoittamista ja kuvallista tekemistä. Työskentelyn symbolisen (mm. vertauskuvat ja mielikuvat) ja leikillisen luonteen vuoksi työstettäviä asioita, tavoitteita ja teemoja voidaan käsitellä hyvin monitasoisesti. 

Koulutus ja taustani
Mindfulnessin ja dialektisen käyttäytymisterapian lisäkoulutusta. Lisäksi valmistun keväällä 2019 integratiivisen psykoterapian työnohjaajaksi ja kouluttajaksi.

Palvelut

  • Nuorten ja aikuisten yksilö- ja ryhmäterapia

  • Lapset ja vanhemmat (neuvonta ja ohjaus) sekä tanssi-liiketerapiaryhmät

  • Luontointerventiot ja työhyvinvoinnin edistäminen

  • Koulutus ja työnohjaus

Olen työssäni kiinnostunut seuraavista asioista
Minua kiinnostavat työhyvinvoinnin edistäminen sekä luontointerventiot. Luonnossa voi esimerkiksi pysähtyä aistimaan, havaitsemaan, tiedostamaan ja kokemaan luontoympäristön elvyttäviä ja hyvinvointia tukevia vaikutuksia.

 
DSC07049_b.jpg

Yhteystiedot

Puh.: 0400 904919
Sähköposti: 
Kotisivu: www.mck.fi
Vastaanotto: Minna Canthin Kulma, Seminaarinkatu 36, 40100 Jyväskylä

Työskentelykielet:
Suomi, englanti