Kirsi Törmi

Hahmoterapeutti, työhjaaja (STOry), sosionomi (AMK), TRE-ohjaaja- ja kouluttaja, TansT

En ota uusia asiakkaita (Helsinki), voin ottaa uusia asiakkaita (Kajaani)

Lähestymistapani

Haluan olla tukenasi tilanteissa, kun tarvitset apua jonkin elämän - tai kehityshaasteen kanssa tai kaipaat mahdollisuutta, jossa voit pohtia elämääsi ja valintojasi rauhassa. Hyväksyvässä ja turvallisessa ilmapiirissä voit tulla tietoiseksi omista toimintamalleistasi, kehosi reagointitavoista ja tunteistasi.
Syvenevä itseymmärrys ja lisääntyvä kehotietoisuus toimivat oppinasi ja sinulle avautuu mahdollisuuksia hyvinvointiasi lisäävien valintojen tekemiseen.

Teen työtä keho-orientoituneesti, jolla tarkoitan kehon viestien ja tuntemusten sensitiivistä huomioimista, niistä tietoiseksi tulemista. Kehon huomioiominen terapiatilanteessa tai työnohjauksessa tarkoittaa myös asennoista, hengityksestä, kehon liikahdukista ja hermoston vireystilasta tieoiseksi tulemista. Kehon tieto ja tietämys on välitöntä ja siinä on syvää viisautta.

Koulutus ja taustani

Olen hahmoterapeutti (Clinical Gestalt Psychotherapist), tanssitaiteen tohtori (PhD), työnohjaaja (STOry), sosionomi (AMK), TRE-ohjaaja ja - kouluttaja, sekä pari- ja seksuaaliterapeutti. Erityisosaamisaluettani ovat toimijuuden, osallisuuden ja kehotietoisuuden traumasensitiiviset prosessit, joiden parissa työskentelen myös tutkijana Taideyliopiston tutkimuskeskus Ceradassa.

Minulla on ollut yksityisvastaanotto Kajaanissa vuodesta 2011 ja Helsingissä syyskuusta 2017. Toimin myös Kainuun kriisikeskuksessa kriisityöntekijänä osa-aikaisesti.

Palvelut

  • Hahmoterapia

  • Työnohjaus

  • TRE-ohjaukset ja - koulutukset

  • Pari - ja seksuaaliterapia

  • Luennot esim. toimijuuteen ja työhyvinvointiin liittyen

Olen työssäni kiinnostunut seuraavista asioista

Olen suuntautunut mm. seuraaviin teemoihin: itsetunto ja -arvostus, häpeän työstäminen, läheisriippuvuus, uhriutuminen, kiintymyssuhde, stressi, hermoston toiminta, kehityksellinen trauma ja uupumus. Kuormituksen purkaminen, juurtuminen, omannäköisen ja -tuntuisen elämän löytäminen ja eläminen.

 
kirsi+törmi.jpg

Yhteystiedot

Puh.: 050-3080203
Sähköposti: kirsitormi (at) icloud.com
Kotisivu:  www.mentormi.fi
Vastaanotto: Helsinki ja Kajaani

Työskentelykielet:
Suomi, englanti