Lotta Vihriälä

Hahmoterapeutti
VTM

Lähestymistapani

Toimin terapeuttina vahvasti hahmoterapeuttisesta viitekehyksestä käsin: tutkin maailmaa yhdessä asiakkaani kanssa. Hyödynnän työskentelyssäni myös mm. kehollisia harjoituksia, valokuvia, unia, musiikkia ja värejä. Tahdon tarjota asiakkailleni turvallisen ja hyväksyvän paikan, jossa tutustua itseen sekä omiin tunteisiin ja tarpeisiin. Kunnioitan jokaisen ihmisen rajoja, valintoja ja ainutlaatuisuutta. Kokemukseni on, että hahmoterapian avulla elämään voi saada lisää värejä, vapautta ja vaihtoehtoja. 

Koen olevani etuoikeutettu, että saan tehdä terapeutin työtä: kohdata, ihmetellä, liikuttua ja oppia. Haluan antaa eteenpäin sitä hyvää mitä olen itse elämän ja hahmoterapian polullani saanut. Tahdon varjella herkkyyttä ja tuoda toivoa.

Koulutus ja taustani

Hahmoterapeuttikoulutuksen jälkeen olen perehtynyt erityisesti seksuaali- ja pariterapiaan. Valmistuin Metodi Teamin seksuaali- ja pariterapia psykoterapiatyössä -kurssilta vuonna 2017. Lisäksi olen suorittanut psykoterapeuttikoulutuksen edellyttämät lisäopinnot (30 op) Helsingin yliopiston Avoimessa yliopistossa. Osana hahmoterapiaopintojani tein asiakastyötä Suomen Mielenterveysseuran SOS-kriisikeskuksessa Helsingissä.

Ensimmäiseltä ammatiltani olen toimittaja. Olen tehnyt monenlaisia töitä sekä lehdissä että radiossa vuodesta 2000 lähtien.

Palvelut

  • Yksilöterapia
  • Pariterapia
  • Seksuaaliterapia
  • Terapiaryhmien vetäminen
  • Työnohjaus

Olen työssäni kiinnostunut seuraavista asioista

Elämänmuutokset, kriisit
Masennus, ahdistus
Ihmissuhdeongelmat, parisuhde
Seksuaalisuus
Häpeä
Läheisriippuvuus
Läsnäolo- ja tietoisuustaidot
Työuupumus
Näkyväksi tuleminen, kiintymyssuhde
Kehon viestit
Maahanmuutto, monikulttuurisuus

 

 
vihrialamv.jpg

Yhteystiedot

Puh.: 050 3802119
Sähköposti: 
Kotisivu:   https://lottavihriala.com/
Vastaanotto:  Kalevankatu 41 , Helsinki

Työskentelykielet:
Suomi ja englanti