Maria Heiskanen

Hahmoterapeutti
Voin ottaa uusia asiakkaita / tilanteeni vaihtelee

Lähestymistapani

Ihminen on mielensä ja kehonsa muodostama kokonaisuus. Käsittelemättä jääneet tapahtumat ja tukahdutetut tunteet pyrkivät esiin esim. kehollisina oireina, ahdistuksina tai pelkoina.

Myös elämämme aikana saadut kokemukset erilaisista ja erilaatuisista ihmissuhteista vaikuttavat meihin suuresti. Niiden pohjalta luomme toimintamalleja, joiden tarkoitus on suojella meitä. Ajan myötä nämä suojamekanismit voivat alkaa vaikeuttaa elämäämme suojelemisen sijaan.

Autan sinua tulemaan tietoiseksi kaavamaisista toimintamalleista ja löytämään
työkaluja, joiden avulla voit muuttaa elämääsi vaikeuttavat esteet voimavaraksi.

Koulutus ja taustani

Gestalt Institute of Scandinavia (GIS International) 2007 - 2011, Clinical Gestalt Psychotherapist. Täydennyskoulutusta mm. vakavien traumojen ja dissosiaatiohäiriöiden arviointi ja hoito (Traumaterapiakeskus). Psykoterapeutin nimikesuojaushakemukseni on tällä hetkellä käsittelyssä Valvirassa.

Palvelut

  • Yksilöterapia
  • Pariterapia
  • Työnohjaus

Olen työssäni kiinnostunut seuraavista asioista

Ongelmat parisuhteessa tai työelämässä, ahdistus, masennus, kriisit, ero, stressi, läheisyyden pelko, tunteiden ilmaiseminen, yksinäisyys, häpeä, viha, traumat, tunne ”jumissa olemisesta”, identiteetti ja omakuva, syömishäiriöt, lapsuuteen liittyvät aiheet, perusluottamus, elämänmuutos, henkilökohtainen kasvu

 
HAHMO_Maria_Heiskanen+(1).jpg

Yhteystiedot

Puh.: 0406568993
Sähköposti: info (at)mariaheiskanen.fi
Kotisivu:  www.mariaheiskanen.fi
Vastaanotto: Urho Kekkosenkatu 8 B 22 (Kamppi)

Työskentelykielet:
Suomi, ruotsi, englanti