Marika Lehtimäki

Hahmoterapeutti, mentor, TRE-ohjaaja, joogaopettaja, työnohjaaja
Voin ottaa uusia asiakkaita / tilanteeni vaihtelee

Lähestymistapani

Hahmoterapian tavoitteena on lisätä tietoisuutta omista tunteista, tarpeista ja käyttäytymismalleista. Tunteisiin päästään käsiksi paitsi puhumalla, myös esim. kehotuntemusten kautta eli havainnoimalla, mitä kehossa tapahtuu.  Uskon terapiassa lempeään lujuuteen, siihen että uskalletaan kohdata kipeätkin asiat, kunhan mukana on riittävä tuki ja turva. Terapeuttina olen läsnäoleva, tarkka ja annan tilaa asiakkaalle. Tykkään vertauksesta, että terapeutti on itsehavainnoinnin assistentti, joka ei anna vastauksia, vaan auttaa löytämään ne itsestä.

Koulutus ja taustani

Olen hahmoterapeutti, mentor ja sertifioitu TRE-ohjaaja sekä joogaopettaja. Täydennyskoulutuksena olen käynyt TRE lapsille ja seksuaalisen väkivallan uhreille -työpajan sekä Traumaterapiakeskuksen järjestämän Vakautta vanhemmuuteen -koulutuksen.

Ennen terapeutiksi opiskelua työskentelin erilaisissa viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä sekä projektijohtajana, joten minulla on monipuolinen kokemus erilaisista ja erikokoisista organisaatioista. Edeltävä koulutukseni on maatalous-metsätieteen maisteri, pääaineina ympäristöekonomia ja ympäristönsuojelu.

Palvelut

Yksilö- ja ryhmäterapia
Työnohjaus, valmennus
TRE-ohjaus ja -ryhmäkurssit

Olen työssäni kiinnostunut seuraavista asioista

Työskentelen kaikenlaisten asiakkaiden kanssa. Tuttuja teemoja ovat mm. trauma ja keho, läheisriippuvuus, ylisuorittaminen, uupumus, masennus, addiktiot, kiintymyssuhde, kehityksellinen trauma, häpeä, jännittäminen, parisuhde, vanhemmuus, menetykset.

 
kuva Marika Lehtimäki hahmoterapeutti.jpeg

Yhteystiedot

Puh.: 040 5013297
Sähköposti: marika.lehtimaki(at)marikas.fi
Kotisivu:  
Vastaanotto: Lapinlahden Lähde, Lapinlahdenpolku 8, Helsinki
Lauttasaari, Helsinki

Työskentelykielet:
Suomi, englanti