Pauliina Salonen

Hahmoterapeutti
Psykoterapeutti (ET), Kelan palveluntuottaja
Voin ottaa uusia asiakkaita / tilanteeni vaihtelee

Lähestymistapani

Työskentelen pääasiassa keskustellen. Keskustelu etenee luovasti ja ilman käsikirjoitusta, asiakkaan tarpeesta lähtien. Tilanteen ja asiakkaan taipumusten mukaan käytän lisäksi harjoituksia, joita voivat olla esim. piirtäminen, psykodraama, mielikuvaharjoitus, mindfulness- tai tietoisuusharjoitus. Näiden harjoitusten tarkoitus on saada lisää tietoa asiakkaasta ja hänen luonteenomaisesta tavastaan järjestäytyä elämän eri tilanteiden edessä.

Haen inspiraatiota myös tarinoista, symboleista, arkkityypeistä, filosofiasta ja erilaisista henkisistä suuntauksista. Työskentelyn pääpaino ja -tavoite on asiakkaan tietoisuuden lisääminen. Lähtökohtana on tämä hetki ja se, kuinka asiakas kokee oman olemassaolonsa juuri nyt, oman taustansa, yhteiskuntamme ja kulttuurimme huomioon ottaen.

Koulutus ja taustani

Olen valmistunut hahmoterapeutiksi tanskalaisesta Gestalt Institute of Scandinaviasta (GIS International) v. 2008 ja työskennellyt siitä lähtien omalla vastaanotollani.

Aikaisempi koulutukseni ja työkokemukseni ovat liike-elämän puolelta. Suoritin kansainvälisen BBA-tutkinnon Helsingin kauppakorkeakoulussa vuonna 1996 ja työskentelin sen jälkeen useita vuosia monipuolisissa kansainvälisissä HR-tehtävissä. Tunnen organisaatiomaailman ja siellä työskentelevien monenlaiset kysymykset perusteellisesti.

Palvelut

  • Yksilöterapia
  • Pariterapia
  • Etäterapia
  • Esimiesten ja johdon työnohjaus

Olen työssäni kiinnostunut seuraavista asioista

Tietoisuus ja läsnäolo; mielen toiminta; henkiset ja olemassaolon kysymykset; riippuvuudet ja tunnesyöminen; parisuhde, sinkkuus ja yksinäisyys; stressi, uupumus ja masennus; sosiaalinen ahdistus; työelämän kysymykset

 
salonenmv.jpg

Yhteystiedot

Puh.: 040 7222400
Sähköposti: pauliina@aroha.fi
Kotisivu:  www.aroha.fi
Vastaanotto: Korppaanmäentie 28, LT 2, 00300 Helsinki

Työskentelykielet:Suomi ja englanti, täydentävästi ruotsi ja espanja