Sari Varpama

Hahmoterapeutti, työnohjaaja, HuK, VTM
En ota tällä hetkellä uusia asiakkaita

Lähestymistapani

Minua on kuvattu lujaksi ja lempeäksi terapeutiksi.  Pyrin luomaan  turvallisen luottamuksen ilmapiirin, jossa vaikeimmatkin asiat voi pelotta tuoda esille.  En päästä asiakasta helpolla,  koska kehitys tapahtuu vain uskaltautumalla mukavuusalueen ulkopuolelle, mutta samalla annan asiakkaalle vankkumattoman tuen tässä vaativassa prosessissa, jonka olen itsekin saanut kokea. Olen lähestymistavaltani kokonaisvaltainen ja analyyttinen, hahmotan yleensä nopeasti asiakkaan keskeisimmät haasteet ja kipukohdat, ja tuen asiakasta näiden työstämisessä  niin älyllisesti kuin tunnetasolla.

Koulutus ja taustani

Olen työskennellyt ihmisten kanssa koko työurani, taustallani on yli 20 vuotta kansainvälistä työtä erilaisissa voittoa tavoittelemattomissa järjestöissä. Johtajuuden ja tiimityön paineet ovat minulle tuttuja, ja asuin 11 vuotta ulkomailla. Sittemmin valmistuin hahmoterapeutiksi (Clinical Gestalt Psychotherapist) Gestalt Institute of Scandinavia (GIS) -oppilaitoksesta, ja minulla on the European Certificate of Gestalt Psychotherapy (EAGT). Olen käynyt myös kaksivuotisen Gestalt Approach to Psychopathology -koulutuksen Italiassa, ja suorittanut tunnekeskeisen pariterapian syventävät opinnot. Lisäksi minulla on Story ry:n hyväksymä työnohjaajakoulutus. Parhaillaan työskentelen Porvoonseudun perheasiain neuvottelukeskuksen johtajana, ja otan yksityisiä asiakkaita vastaan vain rajoitetusti.

Palvelut

  • Yksilö-, pari- ja ryhmäterapia
  • Työnohjaus

Olen työssäni kiinnostunut seuraavista asioista

Työskentelen kaikenlaisten asiakkaiden ja teemojen  kanssa. Usein kohdalleni sattuneita teemoja ovat esimerkiksi  narsismi, läheisriippuvuus, ylisuorittaminen, uupumus, ihmissuhde- ja kommunikaatio-ongelmat sekä läheisyyden pelko. 

 

 
Varpama.jpeg

Yhteystiedot

Puh.: 050 342 99 81
Sähköposti: sari.varpama (at) gmail.com
Kotisivu:  sarivarpama.fi
Vastaanotto: Mannerheimintie 66, Helsinki

Työskentelykielet:
Suomi, englanti, asiakas voi käyttää myös ruotsia tai espanjaa