Virve Larimo

Hahmoterapeutti, pari- ja seksuaaliterapeutti, työnohjaaja
Voin ottaa uusia asiakkaita / tilanteeni vaihtelee

Lähestymistapani

Kokemukseni Gestalt-terapiasta:
Gestalt-terapia on kehollinen psykoterapian muoto. Auttaa kaaoksen ja paineen keskellä. Vahvistaa ja uudistaa persoonallisuuden rakennetta, auttaa löytämään kehon, mielen ja tunteiden yhteyden, sekä kadonneen energian. Opettaa tietä itsensä hyväksymiseen ja terveiden ihmissuhteiden löytämiseen.

Mielestäni tärkeää:
Kehotietoisuuden, kehon ja mielen yhteyden, opetteleminen ja  harjoittaminen on terapiaprosessissa tärkeää, sillä kehon kautta saamme yhteyden tunteisiimme. Kehomme tuntemuksiin tutustumalla tulemme  tietoisiksi tässä ja nyt, millainen oikeastaan on vointimme. Mindfullness tyyppiset meditaatio ja hengitysharjoitukset kuuluvat olennaisena osana tähän tutkimusmatkaan.

Gestalt-terapeuttinen työskentely antaa mahdollisuuden oppia ymmärtämään ja tarkastelemaan itseään ja toimintojaan syvemmin. 
Terapiaprosessissa voi oppia tuntemaan ja hyväksymään menneisyytensä ja jättämään sen taakseen. Tämä pienentää henkilökohtaista kärsimystä. Se auttaa löytämään mahdollisuuksia tässä hetkessä ja rohkaisee tekemään tarvittavia valintoja elämässä. Samalla tulevaisuuden uhkakuvat pienenevät ja uskallus siirtyä elämässä eteenpäin tulee mahdolliseksi.

Koulutus ja taustani

Ennen kouluttautumistani terapeutiksi työskentelin 20v työurastani näyttelijänä eri teattereissa, vapaissa ryhmissä ja television puolella.  Minua houkutteli teatterin pariin uteliaisuus ihmisyyttä kohtaan ja luonnollisena jatkona tälle tutkimusmatkalle aloitin myöhemmin terapeuttiopinnot. 

  • Clinical Gestalt Psychotherapist, Gestalt Institute of Scandinavia, Tanska

  • Työnohjaaja, Helsingin Psykoterapiainstituutti

  • Psykopatologia; Gestalt Therapy Aproach to Psychopathology and Contemporary Disturbances, Istituto di Gestalt HCC Italy (2016 - 2018)

  • Pari- ja seksuaaliterapiakoulutus, Metodi Team, Hki

  • NLP Practitioner, Helsingin Avoin Yliopisto

  • Mindfullness ohjaaja, Helsingin Psykoterapiainstituutti

Palvelut

  • Yksilö-, pari- ja ryhmäterapia

  • Seksuaaliterapia

  • Työnohjaus

Olen työssäni kiinnostunut seuraavista asioista

Ahdistuneisuus, masentuneisuus, ylikorostuneet häpeän tuntemukset, sosiaaliset pelot,  jännittäminen, ylisuorittaminen, loppuun palaminen, seksuaali- ja parisuhdeongelmat, alhainen itsetunto, läheisriippuvuus, kiintymyssuhdehäiriöt

 
Virve-larimo.jpeg

Yhteystiedot

Puh.: 040 5806461
Sähköposti: virve.larimo(at)terapiahuonemielentila.fi
Kotisivu:  www.terapiahuonemielentila.fi
Vastaanotto: Kuunkehrä 2 A, 4.krs, (Olari) 02200 Espoo

Työskentelykielet:
Suomi, englanti