Back to All Events

Tunnekeskeisen perheterapian (EFFT) koulutuspäivät


Tunnekeskeisen perheterapian (EFFT) koulutuspäivät 24.- 25.5.2023

Helsinki, hotelli Arthur (Koulutukseen on mahdollista osallistua myös etänä)

Tunnekeskeinen perheterapia (Susan Johnson / Emotionally Focused Family Therapy, EFFT) on kiintymyssuhteeseen perustuva lähestymistapa, jossa yhdistyvät sekä systeemiset että kokemukselliset interventiot perheenjäsenten tunneyhteyden hoitamisessa.

Tunnekeskeinen perheterapia tarjoaa käytännöllisen lähestymistavan perhesuhteiden tunneyhteyden vahvistamiseen. Kokemuksellinen emotionaalinen työskentely parantaa tulehtuneita suhteita, lisää turvallista kiintymystä perheessä ja kasvattaa perheen resilienssiä kohdata jokapäiväisen elämän haasteita.

Hinta: 480€ (koulutus on alviton) (sis. aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounaan.) 31.1.2023 asti Early bird hinta 432€ Tunnekeskeisen terapiayhdistyksen jäsenhinta 384€

Ilmoittautuminen: ninni.pukkala@gmail.com / 30.4.2023 mennessä.

Lisätietoja: hanna.pinomaa@gmail.com / www.tunnekeskeinenpariterapia.fi

Koulutukseen osallistuminen ei edellytä aikaisempia tunnekeskeisen terapian opintoja. Koulutuksessa on tulkkaus.

Kouluttajina ovat kaksi tunnekeskeisen perheterapian keskeistä kehittäjää: Gail Palmer ja James Furrow.

Gail Palmer, on yksi Tunnekeskeisen terapian kansainvälisistä kouluttajista ja yksi Ottawan pari- ja perhe Instituutin perustajista. Gail opettaa Oxfordin yliopistossa (Yhdistynyt kuningaskunta) ja Wilfrid Laurier - yliopistossa (Kanadassa). Hän on yksi Emotionally Focused Family Therapy -kirjan kirjoittajista.

James Furrow, Ph.D., on ollut pitkään yksi keskeisistä asiantuntijoista Tunnekeskeisen terapian kehittämisessä. Jim on kirjoittanut yhdessä Susan Johnsonin kanssa seuraavat teokset: Becoming an EFT Therapist: The Workbook, The EFT case book, Emotionally Focused Family Therapy. Jim on sertifioitu EFT-terapeutti, työnohjaaja ja kouluttaja.